Ett tungt presskit.

På söndag hyllas Nobelpristagaren i medicin för sin forskning om hur kroppens inre klocka fungerar. I samband med detta passar vi på att lyfta vår kund Somna och att deras egen uppfinning Somnatäcket, som redan fått tusentals människor runt om i världen att sova bättre, nu lanseras för privatpersoner. Vi gör detta genom ett tungt presskit till utvalda influencers med erbjudande om att få prova på ett kedjetäcke.

”Prova på en god natts sömn.”

Somna
Somna är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och distribuerar kognitiva hjälpmedel för användning inom sjukvård, psykiatri och friskvård. Somnas egen patenterade innovation Kedjetäcket® dämpar bland annat ångest, oro och stress och handtillverkas i Sverige för högsta kvalitet. Täckets funktion är baserat på vetenskapliga studier om tyngdens och tryckets lugnande inverkan. Somna är ledande inom sitt område i Skandinavien och genom satsningar på nya marknader i och utanför Europa fortsätter företaget sin starka tillväxt. Under våren 2018 lanseras ett konsument-täcke, Somna®-täcket, med samma egenskaper som det medicintekniska kedjetäcket. somna.se


[eltdf_image_gallery type=”image_grid” number_of_columns=”2″ space_between_columns=”small” pretty_photo=”yes” images=”4099,4097,4096,4098″ image_size=”470×300″]