Skäringer & Mannheimer uppmärksammar kedjetäcket

Superroligt att Mia Skäringer och Anna Mannheimer öppnar senaste avsnittet (”Inget mera tipp tapp”) av sin fantastiska pod med att prata om kedjetäcket som vi har tipsat dem om! Deras sätt att utan krusiduller ta upp ämnen som psykisk ohälsa, sömnproblem och ångest är något som vi verkligen tycker är befriande. Därför trodde vi också att kedjetäcket skulle kunna vara intressant för dem, och för deras lyssnare. Och det stämde! Visst är det alltid roligt när hårt arbete ger resultat, men när det dessutom gäller något som man brinner för och vet kan vara räddningen för människor som tampas med svåra problem, då blir det verkligen extra roligt.

Lyssna på Skäringer & Mannheimer här.
Läs mer om vårt presskit här.

Somna
Somna är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och distribuerar kognitiva hjälpmedel för användning inom sjukvård, psykiatri och friskvård. Somnas egen patenterade innovation Kedjetäcket® dämpar bland annat ångest, oro och stress och handtillverkas i Sverige för högsta kvalitet. Täckets funktion är baserat på vetenskapliga studier om tyngdens och tryckets lugnande inverkan. Somna är ledande inom sitt område i Skandinavien och genom satsningar på nya marknader i och utanför Europa fortsätter företaget sin starka tillväxt. Under våren 2018 lanseras ett konsument-täcke, Somna®-täcket, med samma egenskaper som det medicintekniska kedjetäcket. somna.se