ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

Nu söker vi en operativ, strategisk projektledare med minst ett par års erfarenhet i branschen. Hos oss får du möjlighet att jobba med flera kunder inom olika segment, från spännande fashion och intressant stadsutveckling till innovativa teknik/industriföretag och sociala projekt där vi genom vårt engangemang hjälper utsatta människor. Din strategiska kompetens blir superviktig i arbetet med att utveckla våra kunders affärer och våra gemensamma arbetsprocesser, men också för att strukturera och planera det dagliga arbetet. Som person är du social, engagerad och bäst på att skapa och behålla goda kundrelationer. Du gillar att vara spindeln i nätet i alla typer av produktioner, och har erfarenhet av att jobba med allt från film och foto till print, digitala projekt, event och PR.

Vi tror att du, precis som vi, är intresserad av omvärlden och framtiden och vill vara med och skapa kommunikation som gör världen lite bättre – lite mer fab! Vi gör det genom att matcha våra kunders produkter, lösningar och verkliga värde med människors problem, behov och drömmar. Genom att bygga starka varumärken som folk identifierar sig med och engagerar sig i (vilket också ger lojala kunder som gärna betalar lite extra). Men också i vardagen, genom att se till att vi kollegor trivs och har kul ihop.
Vi är övertygade om att glada människor som känner att det man gör spelar roll, att man tror på det man gör, och att man får jobbet och resten av livet att gå ihop, är dom som levererar bäst resultat. Därför lägger vi stor vikt på ett inspirerande och öppet arbetsklimat – något som du blir en viktig del i som vår nya kollega.
Har du frågor är det bara att mejla eller ringa Kajsa på 0707-984290 eller Maja på 0701-10 51 09. Annars är du välkommen att skicka din ansökan till ansokan@fabagency.se.
Läs mer om FAB Agency här och här!