FAB Agency is a creative agency that believes that great communication makes the world a little better – a little more fab.

Vi är övertygade om att bra kommunikation gör världen lite bättre. Det är vår personliga drivkraft och det som får oss att gå till jobbet varje dag. Och det handlar inte bara om värdedrivna strategier i våra uppdrag, utan om våra kundrelationer och om hur vi kollegor är mot varandra. Högt i tak, tydlighet och att ha roligt tillsammans är saker vi hela tiden eftersträvar. Idag jobbar vi med kunder som, precis som vi, vill jobba nära, prestigelöst och effektivt tillsammans.
FAB

We love what we do – and have done it for many years.

FAB Agency startades av Maja Kipatsi Danell och Kajsa Arnoldson. Vi har över 15 år i branschen och har jobbat med en rad olika varumärken och affärsområden i många olika typer av uppdrag. Vi är den stora byråns kompetens i ett lite mindre format och vi växer hela tiden med fler medarbetare.
Vi tar fram kommunikationskoncept, kampanjer, grafisk form, hemsidor och e-handelslösningar med hög kreativ höjd och strategisk spets, samtidigt som vi jobbar med korta ledtider, snabba beslutsprocesser och stort utrymme för personliga relationer. För oss handlar det inte bara om att göra så bra kommunikation som möjligt för att vi som byrå ska sticka ut, utan vi är också måna om att hitta rätt lösningar för våra kunder, som både bygger varumärket och stärker affären.

FAB porträtteras i GP

Kontakta oss

Exempel på jobb

OUR FAB CLIENTS