FAB Agency är en reklambyrå som jobbar med kommunikation i alla former – från strategi, koncept och kampanjer till design och produktion. 
Vi gör allt ifrån fristående uppdrag till mer löpande som att skapa sociala media-strategier, content och ta hand om våra kunders sociala flöden. I många fall fungerar vi som en förlängd arm till marknadsavdelning, där vi agerar bollplank i strategiska frågor och stöttar upp med produktion när det behövs.
FAB Agency startades av Maja Kipatsi Danell och Kajsa Arnoldson. Efter nästan 20 år i branschen har vi jobbat med en rad olika varumärken och affärsområden i många olika typer av uppdrag. Vi är den stora byråns kompetens i ett lite mindre, mer flexibelt och mer kostnadseffektivt format. Hög kvalitet i kombination med kortare ledtider och tajtare arbetsprocesser, gör att vi kan leverera ännu större effekt inom ramen för samma budget.

 

FAB porträtteras i GP

Kontakta oss

Exempel på jobb

FAB
FAB_symbol

FAB Agency is a creative agency that believes that great communication makes the world a little better – a little more fab.

Vi är övertygade om att bra kommunikation gör världen lite bättre. Det är vår personliga drivkraft och det som får oss att gå till jobbet varje dag. Och det handlar inte bara om värdedrivna strategier i våra uppdrag, utan om våra kundrelationer och om hur vi kollegor är mot varandra. Högt i tak, tydlighet och att ha roligt tillsammans är saker vi hela tiden eftersträvar. Idag jobbar vi med kunder som, precis som vi, vill jobba nära, prestigelöst och effektivt tillsammans.
FAB CLIENTS
Vi ingår i Thinc, en koncern inom affärsutveckling, information och varumärkesbygge. Tillsammans löser vi allt från insikter och strategi till kampanjer, webb- och filmproduktion, event, PR, interninfo, kommersiella miljöer och mer. Du får EN partner, EN kontaktyta och EN enda konsekvent lösning för din utmaning.