Engagemang kring Somna’s kedjetäcke

Känslan när vårt budskap får egna ben och vi får hjälp av hundratals människor att synliggöra en produkt som kan förändra livet för folk med sömnproblem: FAB!!

Kommentarerna är hämtade från Therese Lindgrens vlogg där hon testar Somna’s kedjetäcke. Se hennes inlägg ovan (4:15 in pratar hon om kedjetäcket och Somna).


[eltdf_image_gallery type=”image_grid” number_of_columns=”2″ space_between_columns=”small” pretty_photo=”yes” images=”4232,4233,4234,4235″ image_size=”400×400″]

Somna
Somna är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och distribuerar kognitiva hjälpmedel för användning inom sjukvård, psykiatri och friskvård. Somnas egen patenterade innovation Kedjetäcket® dämpar bland annat ångest, oro och stress och handtillverkas i Sverige för högsta kvalitet. Täckets funktion är baserat på vetenskapliga studier om tyngdens och tryckets lugnande inverkan. Somna är ledande inom sitt område i Skandinavien och genom satsningar på nya marknader i och utanför Europa fortsätter företaget sin starka tillväxt. Under våren 2018 lanseras ett konsument-täcke, Somna®-täcket, med samma egenskaper som det medicintekniska kedjetäcket. somna.se