Hjälpa människor att somna

Med tanke på att vi på FAB Agency är övertygade om att bra kommunikation gör världen lite bättre, känns det extra kul att få jobba med ett företag som Somna, som hjälper folk med sömnproblem att komma till ro med hjälp av tyngdtäcken. Vi har tagit fram design och content till den nya siten som är in the making med lansering i början av oktober. 

”Att sova är den enklaste saken i världen. För dom som kan.”

Somna
Vi på Somna är övertygade om att en bra dag börjar med en god natts sömn. Och att en bra dag fortsätter med naturliga pauser där man kan stanna upp, sänka axlarna några minuter, hitta fokus och landa i sig själv. Idag är det många som behöver hjälp med det, ibland på grund av sjukdomsrelaterade besvär, men också för att allt fler känner ångest, oro och stress i vardagen. I över tio år har vi utvecklat och tillverkat våra produkter utifrån vetenskapliga studier om tyngdens lugnande inverkan – som vårt kedjetäcke som hjälper människor över hela världen med sömnbesvär genom sin omfamnande, lugnande känsla. Våra produkter är bland de mest beprövade och använda på marknaden, och är både miljö- och kvalitetscertifierade. somna.se


[eltdf_image_gallery type=”image_grid” number_of_columns=”2″ space_between_columns=”small” pretty_photo=”yes” images=”4049,4050,4051,4052″ image_size=”470×300″]