Vi söker en FAB Art Director!

Nu söker vi en senior AD med minst ett par års erfarenhet. Tjänsten är till en början ett föräldravikariat, men med förhoppning om att övergå till en fast tjänst. Vi erbjuder den stora byråns kompetens i ett lite mindre, mer flexibelt format. Hos oss får du jobba med både små och stora kunder inom olika segment, med snabba beslutsprocesser och stort utrymme att forma din egen roll. Vi söker dig som är kreativ, prestigelös, noggrann och driven. Att du uppskattar variation och gillar att jobba både självständigt och nära övriga kollegor gör att du kommer att trivas hos oss. Du hanterar olika typer av uppdrag och är bekväm i alla delar av processen, från kreativ strategi, koncept och kampanj till hantverk. Hos oss får du stor kreativ frihet och stora möjligheter att göra kommunikation du verkligen tror på, tack vare våra goda relationer med våra kunder. Vi lyssnar på dom och utgår alltid från deras behov, vilket gör att vi i slutändan sällan behöver kompromissa med idéer och vi når längre med ömsesidig respekt.

Vi tror att du, precis som vi, är intresserad av omvärlden och framtiden och vill vara med och skapa kommunikation som gör världen lite bättre – lite mer fab! Vi gör det genom att matcha våra kunders produkter, lösningar och unika värde med människors problem, behov och drömmar. Genom att bygga starka varumärken som folk identifierar sig med och engagerar sig i (vilket också ger lojala kunder som gärna betalar lite extra). Men också i vardagen, genom att se till att vi kollegor trivs och har kul ihop.

Vi är övertygade om att glada människor som känner att det man gör spelar roll, att man tror på det man gör, och att man får jobbet och resten av livet att gå ihop, är dom som levererar bäst resultat. Därför lägger vi stor vikt vid ett inspirerande, flexibelt och öppet arbetsklimat – något som du blir en viktig del i som vår nya kollega.

Intervjuer sker löpande och tjänsten planeras tillsättas så snart som möjligt efter semestern.

Har du frågor är det bara att mejla eller ringa Kajsa på 0707-984290 eller Maja på 0701-10 51 09. Annars är du välkommen att skicka din ansökan till ansokan@fabagency.se.

———————————-

Läs mer om FAB här
Och här kan du läsa en artikel om oss i GP