ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

Nu söker vi en AD-assistent med ett par års erfarenhet i reklambranschen. Hos oss får du jobba med både små och stora kunder inom olika segment, med snabba beslutsprocesser och stort utrymme att forma din egen roll. Vi söker dig som är prestigelös, noggrann och driven. Att du uppskattar variation och kan jobba både självständigt och nära övriga kollegor gör att du kommer att trivas hos oss. Du har arbetat med alla typer av produktioner (digitalt, print, rörligt) och har erfarenhet av hela processen, från layout och design till färdig tryckfil.

Vi tror att du, precis som vi, är intresserad av omvärlden och framtiden och vill vara med och skapa kommunikation som gör världen lite bättre – lite mer fab! Vi gör det genom att matcha våra kunders produkter, lösningar och verkliga värde med människors problem, behov och drömmar. Genom att bygga starka varumärken som folk identifierar sig med och engagerar sig i (vilket också ger lojala kunder som gärna betalar lite extra). Men också i vardagen, genom att se till att vi kollegor trivs och har kul ihop.

Vi är övertygade om att glada människor som känner att det man gör spelar roll, att man tror på det man gör, och att man får jobbet och resten av livet att gå ihop, är dom som levererar bäst resultat. Därför lägger vi stor vikt vid ett inspirerande, flexibelt och öppet arbetsklimat – något som du blir en viktig del i som vår nya kollega.

Vi önskar tillsätta tjänsten inom kort. Intervjuer sker löpande.
Har du frågor är det bara att mejla eller ringa Kajsa på 0707-984290 eller Maja på 0701-10 51 09. Annars är du välkommen att skicka din ansökan till ansokan@fabagency.se.

Läs mer om FAB Agency här och här!