Nytt varumärke – Academic Living!

Vår kund Akademiska Hus kom till oss och ville ha hjälp att identifiera ett nytt varumärke för deras verksamhetsområde “Student- och forskarbostäder” inklusive nytt namn, grafisk identitet och kommunikationskoncept. Och nu kan vi äntligen visa! Låt oss presentera – Academic Living.

Academic Living bygger sina student- och forskarbostäder som en del av campus med närhet till gym, caféer, bibliotek och labbsalar. Genom att allt är nära, sammankopplat och samspelar med varandra, skapar de ett studieliv som gör att människor håller för framtiden. Detta ville vi lyfta i vårt kommunikationskoncept “där lärande möter livet” och även i vårt grafiska uttryck. Med insikten att Academic Living kopplar ihop viktiga beståndsdelar som behövs för att lyckas med sina studier skapade vi ett “Dot to Dot” mönster som vi använder i både logotyp och grafiska element.